TERMÉKEINK

Kollégáinkról:

Boltunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hozzánk betérőket ne csak egyszerűen "kiszolgáljuk" hanem a felmerülő kérdésekre megfelelő felkészültséggel és szakértelemmel tudjunk válaszolni. Kollégáink nem "egyszerű eladók" hanem szakmailag és emberileg felkészült tanácsadók akik a termékek használatával, alkalmazásával kapcsolatban megfogalmazott kérdésekre is tudnak felelősen válaszolni.

Türk Lóránt - tulajdonos, cégvezető.

A Tiszta Forrás Környezettudatos Bolt 2015-ben történt megnyitása egy új fejezetet nyitott az életemben. A korábbi évek alatt megszerzett kereskedelmi gyakorlatomat ezen a speciális ismereteket követelő területen tovább bővítettem. Az egészséges életmóddal kapcsolatos termékek, alapanyagok, étrendkiegészítők vitaminok, fűszerek, teák és egyebek óriási választéka mellett kellett kiválasztani azokat a beszállítókat akik megbízhatóan és egyenletes minőségben szállítanak, és azokat a termékköröket amelyek beleillenek a boltunk profiljába és megfelelnek a vevőink igényeinek.

Szeretem követni az újdonságokat, új dolgokat tanulni és figyelni a piac változását, felkészülni a jövőben érkező trendekre, és irányokra.

- - - - - - -

Czinege Zoltán - Természetgyógyász Fitoterapeuta, Aromaterápiás tanácsadó.

A szeretet nem azért van ingyen, mert nem ér semmit, hanem azért mert megfizethetetlen.

Mint sok-sok természetgyógyász én sem ezzel a hivatással kezdtem, de mindig is érdekeltek a betegségek természetes gyógymódjai és az, hogyan is működik a szervezetünk. Az elmúlt évek alatt tanácsadóként megszerzett sok-sok tapasztalat, a folyamatos továbbképzések, és sok-sok kutatással és tanulással töltött idő gazdagította a szakmai tudásom és tette eredményessé a munkámat.

Fontos a számomra az élethosszig tartó tanulás elve amely folyamatos fejlődésre inspirál. Kiemelten érdekelnek az új kutatások, új módszerek és eljárások amelyeket megismerhetek, valamint a régi módszerek új megközelítésben történő alkalmazása.

Főbb terápiás területeim:

  • Fitoterápia - gyógynövények terápiás alkalmazása. (Külsőleges- és belsőleges felhasználás, teák, borogatások, inhalálás....)
  • Aromaterápia - Illóolajok terápiás alkalmazása. (Párologtatás, inhalálás, bedörzsölés, speciális alkalmazási területek)
  • Apiterápia - Méhészeti és méztermékek terápiás alkalmazásai.
  • Stresszkezelési tanácsadás - élethelyzetektől függő tanácsok és oldási módszerek.
  • Vitaminok- étrendkiegészítők alkalmazása

„Sok ember elvárja testétől, hogy az működjön, korlátlanul terhelhető legyen és öngyógyító ereje ne apadjon ki. Aki ezzel az öncsalással áltatja magát, veszélyesen él. Testünknek ugyanis ápolásra, gondozásra, elegendő edzésre és nyugodt pihenésre van szüksége. Nem űzhetünk rablógazdálkodást az egészségünkkel." (Maria Treben)

- - - - - - -

 

És néhány vélemény a Facebook oldalunkról (a többi hozzászólás megtalálható a vélemények között) :

"Nagyon szép üzlet,segítőkész eladók,nagyszerű termékek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

"Nagyon segítőkészek és kedvesek! Szeretem nagyon ezt a helyet! "

"Nagyon szuper a bolt! Csak ajánlani tudom mindenkinek"