TERMÉKEINK

49.000Ft
     

AIRWHEEL Q5 260WH

Termékleírás
A Q5 az új design alatt a legmodernebb technikát rejti magában: 0,01 másodperces válaszidőt (0,03 másodpercről csökkentve), jelentősen megnövelt akkumulátor élettartamot (legalább 1800 feltöltés!), lerövidített töltési időt (90 perc töltés elegendő a 170 Wattórás akkumulátorhoz).

Az új design szintén önmagáért beszél: kétirányú LED-világítás, komfortos oldalsó takaróelemek, megnövelt kormányozhatóság az új súlypontelrendezésnek köszönhetően, kitámasztó, - és mindezek mellett súlycsökkenés: a polgári repülésből átvett anyaghasználatnak köszönhetően 11,5 kg. az új súly az előd 12,6 kg-jához képest!



- hatótávolság: 23 km. egyetlen töltéssel

- végsebesség: 18 km/h (automatikus leszabályozással)

- motor teljesítmény: 800 Watt

- akkumulátor kapacitás: 170 wattóra

- önsúly: 11,5 kg

- terhelhetőség: 120 kg.

- teljesen vízálló

- mászóképesség: 15 fok
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.