TERMÉKEINK

2.950Ft
     

ANTHYLLIS 1749 BIO ANTIAGE ARCKRÉM 50ML

Kiszerelés: 50ML
Egységár: 59.000Ft / L
Termékleírás
Anthyllis 1749 BIO tanúsított antiage arckrém, 50 ml

ICEA tanúsítvánnyal rendelkező anti-aging hatású arckrém, búzakorpával, szőlővel és szentjánoskenyérrel.

Búzakorpa- és szőlő kivonat tartalmával segít feltölteni a ráncokat, a bőrt újra feszessé és simává teszi. Renszeres használatával a bőr telt és ragyogó lesz, az arc körvonala kontúrosabbá válik.
Biogazdálkodásból származó búzakorpa kivonatot tartalmaz, biofenolokban (antioxidáns) rendkívül gazdag. Piros szőlőből nyert és resveratrol (polifenol) kivonatnak köszönhetőenot erősíti az antioxidánsok hatását. A hozzáadott szentjánoskenyér-gyanta hidratáló, a bőrt rugalmassá teszi.

A szabadgyökökre gyakorolt hatását független laboratóriumok vizsgálták és igazolták.
A krém természetes illóolajakból készült illatanyagot tartalmaz, nem allergén.

Felhasználás: Tisztítsa meg a bőrt, majd oszlasson el egy kevés krémet az arcon, nyakon és a dekoltázson, és masszírozza be. A jobb hatás érdekében ismételje meg naponta két-három alkalommal.

Összetétel: Aqua (Water), Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Dulcis Oil*, Coco-Caprylate, Cetearyl Alcohol, Squalane, Hydrolyzed Wheat Bran*, Glyceryl Stearate, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Ceratonia Siliqua Gum, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Bisabolol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Panthenol, Sodium Stearoyl Lactylate, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract*, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract*, Resveratrol, Cetyl Palmitate, Retinyl Acetate, Chondrus Crispus Powder, Glucose, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Casein, Juniperus Communis (Juniper) Fruit Extract*, Hypericum Perforatum Extract*, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract*, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract*, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Hydrogenated Coconut Oil, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Lactic Acid.
* Biogazdálkodásból származó összetevő 
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.