TERMÉKEINK

1.990Ft
     

BIO NYÍRFANEDV 500ML NORDIC KOIVU

Kiszerelés: 500ML
Egységár: 3.980Ft / L
Termékleírás
A Nordic Koivu egy 100-ig tiszta, természetes nyírfakivonat, amelyet Finnországban termelnek ki, gyártási technológiája szabadalommal védett.
Az üvegezés során semmiféle adalékanyagot nem adnak a folyadékhoz, nem kerül sor hőkezelésre, illetve egyéb módosításokra.
Ezt a nagyon különleges anyagot maga a természet állítja elő.

Kiszerelés: 500ml
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.