TERMÉKEINK

BRILL 1,5L OXIGÉNNEL DÚSÍTOTT ÁSVÁNYVÍZ

Termékleírás
Brill Oxigénnel dúsított természetes ásványvíz

Kiszerelés: 1,5L

A Brill természetes ásványvíz jellemzői :

Pannon-kori vízadó rétegből, 350m-ről származó kristálytiszta ásványvíz,
ami garantáltan nem tartalmaz semmilyen fertőtlenítő és tartósítószert.

Természetes jódot tartalmaz, ami a legtöbb ember jódhiányos szervezetére kedvezően hat. További jó hatása van a szervezetre lúgos pH -ja (8,3) ami az elsavasodott szervezetünkre fejti ki kedvező hatását.

( A patkóbél pH -ja 8,2 -8,3 ! )

Lényeges tulajdonsága még, hogy alacsony kalcium és magnézium tartalma miatt a víz lágy, ezáltal a szervezet tisztító, méregtelenítő hatásában segíthet és pl. kávé, tea stb. főzéskor a vízkőlerakódás minimális lesz, ezáltal az ilyen háztartási eszközök élettartama meghosszabbodik.


Összes ásványianyag tartalom : 713 mg/l

Kalcium: 8,2 mg/l

Magnézium: 3,7 mg/l

Nátrium: 156 mg/l

Jodid: 0,1 mg/l

Klorid: 12,2 mg/l

Fluorid: 0,14 mg/l

Kálium: 1,1 mg/l

Hidrogénkarbonát : 506 mg/l
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.