TERMÉKEINK

CSERPES TRUDI 30G

Termékleírás
Cserpes Trudi - 30g

Cserpes Sajtműhely

A Cserpes Trudi tehéntúrót, vajat, citromolajat, cukrot és kakaós étbevonó masszát tartalmaz.

A Cserpes Trudiban a túró morzsás, íze a citromolaj miatt kellemesen savanykás, ezáltal nem túlságosan édes.

Tartósítószert, adalékanyagot vagy mesterséges színezéket, aromát nem tartalmaz. Csak az van benne amire feltétlen szükség van az elkészítéséhez.

Gluténmentes, GMO mentes termék!

Hűtést igénylő termék! Kiszállítását csak Nyíregyházán és vonzáskörzetében vállaljuk. Egyéb helysznre előzetes egyeztetés után.

Rendelhető 20 db-os és 50 db-os kiszerelésben is. A részletekért érdeklődjöm munkatársainknál.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.