TERMÉKEINK

DENTOMIN FOGPOR NATÚR 95G

Kiszerelés: 95G
Egységár: 9.368Ft / KG
Termékleírás
Dentomin natúr fogpor

Fluor mentes, természetes ásványi alapanyagú fogpor a fog és az íny ápolására. Mindenféle adalékanyagtól mentes natúr készítmény. A természetes anyagokat előnyben részesítők, az adalékanyagokra érzékenyek, az allergiások számára különösen ajánlott.

Kb. 40 fogmosásra elegengő fogport tartalmaz.

Dentomin fogpor használata

Használata ajánlott a lepedékek eltávolítására, a dohányzástól megsárgult fogak tisztítására. Rendszeres fogmosással segíti, hogy fogai és ínye egészséges maradjon. Nedves fogkeféjét a fogporba mártva mosson fogat.


Miért környezetbarát, öko termék

- Fluormentes, természetes ásványi alapanyagú fogpor

Kiszerelés: 95g
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.