TERMÉKEINK

1.090Ft
     

DR.CHEN VESE MERIDIÁN TEA 20DB

Termékleírás
Dr. Chen Vese Meridián tea

Kiszerelés: 20 filter



A holisztikus szemlélet alapján összeállított teakeverék összetevői (mezei zsurló, sáfrányvirág, édesgyökér, cékla, csalánlevél, kúszó magnólia (Schizandra gyümölcs), csüdfű (Astragalus membranaceus) gyökér, aszalt szilva) hozzájárulhatnak a vese qi (ejtsd: csi) energiájának pótlásához, illetve a vese keringésének és tisztításának elősegítéséhez.
A szervezetben keringő csatornákon - a meridiánokon - keresztül számos szerv és testrész összeköttetésben áll egymással. Így magyarázható többek között, hogy a vese és a haj egészsége összefügg. Ha vesénk energiaellátása elegendő, úgy a fejbőr, illetve a hajhagymák tápanyag-ellátása is kedvezőbb.
A vese egészsége érdekében ügyeljen a kevés alkohol, só és gyógyszer fogyasztására. Alsó végtagjait és derekát óvja a nedvességtől és a hidegtől (pl. hideg víz), mindenekelőtt télen, hideg időszakban. A vese energiájának hosszú távú megőrzése a hosszú élet titka.
A vese meridián működése 17-19 óra között a legintenzívebb. Ebben az időszakban lehetőleg ne végezzünk kemény munkát.

Ajánlott adagolás: napi 2-3 csésze tea, melyet több alkalommal, kis adagokba, melegen fogyasztjuk.



Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.