TERMÉKEINK

ÉDEN PRÉMIUM PUFFASZTOTT CIROK MÉZ-FAHÉJ 80GR

Kiszerelés: 80G
Egységár: 4.625Ft / KG
Termékleírás
Éden Prémium puffasztott cirok mézes-fahéjas 80g

Kitűnő választás családi, vagy baráti összejöveteleken, akár társasjátékozás, utazás közben is.

A cirok (sorghum) egy hazánkban táplálkozási célra hagyományosan ritkán felhasznált gabonanövény magas tápértékkel és fehérje-tartalommal.

Felhasználási javaslat: Reggelire tejjel, gabonatejjel vagy csemegeként magában ajánljuk.

Összetevők:
- puffasztott cirok,
- kristálycukor,
- porcukor,
- méz,
- víz,
- fahéj

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1419 kJ/334 kcal
Zsír: 1,28 g
Szénhidrát: 74,8 g
Fehérje:5,86 g
A cirok jótékony élettani hatásai

- A cirok Az egészségtudatos konyha egyik meghatározó alapanyaga lehet, és nem csak azért, mert gluténmentes.
- A világ ötödik leggyakrabban termesztett, ősi gabonája.
- Igen gazdag élelmi rostokban, fehérjében és vasban, valamint antioxidánsokban, melyek közül kiemelkedő E-vitamintartalma.
- Keményítő- és fehérjetartalmát a szervezet lassabban dolgozza fel (lassabban szívódik fel), tehát kevésbé terheli meg szervezetünket, így fogyókúrázók is beiktathatják étrendjükbe a szénhidrát tartalmát figyelembe véve.
- Könnyen emészthető, glikémiás indexe 48.
- Magas, vízben oldódó rosttartalma segít eltávolítani a letapadt salakot a belekből, ezért fogyasztása böjtöléskor is ajánlott.
- Megerősödhetnek tőle a kisgyerekek, és várandós anyukáknak is gyakran ajánlják. Idegrendszeri problémák esetén ajánlott, állítólag lassítja az öregedést. Erősíti az immunrendszert, hiszen tele van ásványi anyagokkal. Megszépíti hajunkat és megerősíti a körmünket is.
- A fogak erősebbek lesznek tőle, a zománcra is jótékony hatással van.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.