TERMÉKEINK

9.590Ft
     

EMÓCIÓ 7,84 ITAL 1000ML

Termékleírás
Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú ital

Kiszerelés: 1000ml

EMÓCIÓ 7,84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú, immunerősítő étrend-kiegészítő ital flavonoiddal.

Többféle jótékony hatású baktériumot (például az emberben található Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactococcus lactis , Saccharomyces cerevisiae), flavonoidot (meggy, kékszőlő, fekete ribizli sűrítmény), antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz.
Ezen összetételénél fogva rejlik benne az az erő, mely képes lassítani szervezetünkben az aktivált oxigén által beindított láncreakciókat, úgy mint öregedés, betegségek kialakulása.

Felhasználási terület: méregtelenítés, egészség megőrzés, bél panaszok kezelése, antioxidánsok juttatása a szervezetbe, emésztés elősegítése .

Az EMÓCIÓ 7,84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a fermentáció során képződnek. Ez azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro-, mezo- és makro elemeket a szervezet számára, illetve fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

EMÓCIÓ 7,84 összetétele:
- cukornádmelasz, fekete ribizli, -meggy és kékszőlő héj kivonat sűrítménye, élőflóra.

Élőflóra:

Tejsavbaktériumok: Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactoccocus lactis.

Élesztőgombák: Saccharomyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum.

Az EMÓCIÓ 7,84 immunerősítő ital 80-féle őskori mikroorganizmust tartalmaz.

Csíraszám mennyisége: 3×10^5 (háromszor tíz az ötödiken)/30 ml.

Flavonoid tartalma: 40 mg/30 ml.

A gyümölcs flavonoidjai és az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok, antioxidáns tulajdonságúak. Az antioxidánsok elősegítik a sejtek szabadgyökök elleni védelmét, ezzel egészségünk megőrzését.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.