TERMÉKEINK

7.900Ft
     

ENERGY STIMARAL CSEPP 30ML

Kiszerelés: 30ML
Egységár: 263.333Ft / L
Termékleírás
Stimaral

Bioinformációs gyógynövény-koncentrátum

- Növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet
- Elősegíti a szervezet alkalmazkodását a megváltozott életkörülményekhez és csillapítja a stressz hatását
- Javítja az agytevékenységet
- Erősíti az immunrendszert

"A Stimaral gyógynövény-koncentrátum használata

A Stimaral bioinformációs készítmény, összetevői az idegrendszer irányító központjait regenerálják. A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.

A Stimaral energetikai hatásai a hagyományos kínai orvoslás (hko) alapelveinek tükrében
A Stimaral elsősorban a kormányzó vezeték, a máj, az epehólyag, a lép-hasnyálmirigy, a hármas melegítő, a szív és a tüdő energetikai pályáját harmonizálja."
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.