TERMÉKEINK

1.350Ft
     

FAITH IN NATURE SAMPON BORSMENTA 250ML

Kiszerelés: 250ML
Egységár: 5.400Ft / L
Termékleírás
Faith in Nature borsmenta sampon - 250ml

Frissítő sampon természetes összetevőkkel, amelyek segíthetnek a korpásodás csökkentésében.

A sampon hozzájárul a korpásodás csökkenéséhez 100%-ban természetes korpásodás elleni összetevőivel, miközben ápolja a fejbőrt is.

Hűsítő borsmentát és fodormentát tartalmaz ez a frissítő sampon, amely nyugtató hatással van a fejbőrre. Energetizál aromaterápiás illata.

Használja a sampon mellé az illatában harmonizáló tus-és habfürdőt és a hajkondicionálót.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.