TERMÉKEINK

2.557Ft
     

GAL RELAX 20DB

Termékleírás
GAL Relax 20, 600 mg CYRACOSR citromfű-kivonat, 400 mg L-teanin x 10 adag (20 kapszula)

Citromfű-kivonatot és L-teanint tartalmazó étrend-kiegészítő

E termék főhatóanyaga a szabadalommal védett CYRACOSR, egy teljes hatóanyag-spektrumú citromfű-kivonat, amelynek hatását számos klinikai tanulmány igazolja, miszerint tompaság és fáradtság nélkül csökkenti a stresszt/idegességet és segíti az alvást.

Termékünkben a CYRACOSR-t a klinikailag hatásosnak bizonyult dózisban (600 mg) alkalmaztuk, melyet még a zöld-tea levelében található alfa-agyhullám gerjesztésére képes L-teanin nevű aminosavval is kombináltunk.

Alkalmazás: Összesen napi 2 db kapszula, amit általános használat esetén reggel és délután vegyen be (ha kávézik, akkor érdemes a kávék előtt nem sokkal). Alkalmi használat esetén pedig, amikor szükségét érzi, egyszerre szedje be. Használhatja lefekvés előtt is.

Összetevők: CYRACOSR cirtomfű-kivonat, L-teanin, zselatin (kapszula)

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.