TERMÉKEINK

3.600Ft
     

LEPO 424 BIO AJAKRÚZS NO91 4ML

Kiszerelés: 4ML
Egységár: 900.000Ft / L
Termékleírás
Lepo 424 BIO Ajakrúzs No. 91

ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkező, bio, puha, krémes ajakrúzs, tápláló és lágyító hatással. Organikus shea vajjal, jojoba és mandula olajjal.

Összetevők:Caprylic/Capric Triglyceride, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Simmondsia Chinensis Oil/Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Cera Alba/Beeswax*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Helianthus Annuus Seed Cera/Wax Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Geraniol, Limonene, Linalool, Parfum/Fragrance. (+/-) May Contain: C.I. 77019/Mica, C.I. 77891/Titanium Dioxide, C.I. 77491, C.I. 77492, C.I. 77499/Iron Oxides.

* biogazdálkodásból származó összetevők

Az összetevők

100%-a természetes eredetű
38%-a biogazdálkodásból származik.

ECOCERT által tanúsított BIO kozmetikum.
NICKEL TESTED

(termékkód: 424) 
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.