TERMÉKEINK

3.400Ft
     

LEVENDÁRIUM FÜRDŐSÓ APHRODITÉ 500G

Kiszerelés: 500G
Egységár: 6.800Ft / KG
Termékleírás
Aromaterápiás Aphrodité Fürdősó

Kiszerelés: 500g

Az Aphrodité Fürdősó a benne található bio illóolajok keverékének köszönhetően valódi aromaterápiás élményt nyújt. Az ylang-ylang egzotikus, virágos illata és afrodiziáló hatása meghitt, érzéki hangulatot teremt. A himalájai só lúgosító és bőrpuhító hatását a hozzáadott gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló dörgicsei bio körömvirág fokozza.

Felhasználás: Közvetlen fürdés előtt tegyünk 3-4 adagolókanállal 1 kád meleg vízbe, hogy megőrizzük az illóolaj jótékony hatásait.
(A tégely tartalma kb. 9-10 aromaterápiás fürdőre elegendő.)

INCI: Sodium chlorid, Lavandula Angustifolia Oil*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil/Citrus Sinensis Peel Oil*, Cedrus Atlantica Bark Oil*, Cananga Odorata Flower Oil*, Calendula Officinalis Flower*, alfa-pinen°, beta-pinen°, geraniol°, limonene°, linalool°, linalyl acetate°.
Összetevők: himalájai só, orvosi levendula illóolaj*, narancs illóolaj*, ylang-ylang illóolaj*, cédrus illóolaj*, körömvirág*.

° természetes illóolaj-komponensek.
* ellenőrzött ökológiai gazdaságból.

Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!

Kerülje a szembejutást!

Kiszerelés: 500 g

Ellenőrizte: Biokontroll Hu-Öko-01
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.