TERMÉKEINK

NANNA IMMONIUM JÓDOS-SZELÉNES ÁSVÁNYVÍZ 1,6L

Termékleírás
Nanna Immunium Jódos-szelénes ásványvíz

Kiszerelés: 1,6l

A jód és a szelén egy pár

A jód és a szelén együtt fejtik ki optimális egészségvédő hatásukat. Kölcsönösen befolyásolják egymás hatását, a szelénhiány jódhiányt indukálhat és fordítva. Több ráktípus (mell-, pajzsmirigy-, prosztata-, kolorektális) megelőzésében a jód és a szelén együtt fejti ki védőhatását. Testünk nem tudja tartósan konzerválni a jódot és a szelént, mint a vasat, így pótolni kell őket, de pótlásuknak együtt kell járnia: két nyomelem együttes, megfelelő arányú pótlása segítséget nyújt a pajzsmirigy túlműködés illetve a pajzsmirigy alulműködés megelőzésében, valamint tüneteinek kezelésében.

1,6 literes Jódos-Szelénes Immunium Nanna-víz mellett a kismamákra gondolva a Jódos-Szelénes fél literes AquaMama is kapható! Utóbbinak nagy előnye, hogy a szervezet számára fontos pozitív jód és szelén koncentrált formában található meg benne, pontosan olyan mennyiségben, mely egy kismama napi ajánlott jód és szelén bevitelét fedezi!
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.