TERMÉKEINK

2.890Ft
     

SPECCHIASSOL COTI FIBRA EMÉSZTÉSJAVÍTÓ 12DB

Termékleírás
SpecchiasolR Cotifibra Bélradír - 7000 mg prebiotikus rost tartalom tasakonként!

Bélfaltisztítás, bélflóra építés, tejcukor érzékenység. 12 ivótasak

Rövid láncú prebiotikus rostszálakat (FOS), tartalmazó kiwi ízesítésű étrend - kiegészítő ivótasakok édesítőszerrel.

Nettó tömeg: 720 ml (12 x 60ml )

Összetevők: víz, maltodextrin, rövid láncú fructo oligoszacharid (FOS), kiwi gyümölcslé koncentrátum, édesítőszer: szorbit, tartósítószer: kálium szorbát, nátrium benzoát, Természetes kiwi aroma

Adagolási javaslat: napi 1 ivótasak, lehetőleg reggel. A termék tisztán, vagy gyümölcslében feloldva illetve joghurtban elkeverve fogyasztható.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.