TERMÉKEINK

VÖRÖS SZŐLŐMAG ŐRLEMÉNY 250G

Kiszerelés: 250G
Egységár: 2.760Ft / KG
Termékleírás
Vörös szőlőmag őrlemény

Kiszerelés: 250g

A szőlőmag a benne rejlő antioxidánsok segítségével fejti ki egészségvédő hatásait. Legismertebb összetevői: rezveratrol, rutin, kaempferol, kvercetin, katechin, epikatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3, stb.

Müzlibe vagy joghurtba keverve ízletes és tápláló reggeli, valamint ajánljuk sütemények és kenyerek készítéséhez, amelyet glutén érzékenyek is fogyaszthatnak.
Alacsony szénhidrát tartalmának köszönhetően pedig diétázók részére is kiváló.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.